Møterferat 06.09.2004

Styremøte Flaskebekk Vel
Møtested : Arvid

Deltakere : Mai Gaardsted
Anne-Stine H Meltzer
Trygve Steinert
Kjell Thoreby
Arvid Dasleth Iversen

Wilhelm Berge

Referent : Arvid Dalseth Iversen ( fast )
Referatdato : 19.09.04
Neste møte : 12.10.04

Formål med møtet:

Hovedformålene med møtet var å:

Hovedformålet for møtet var gjennomgang av Sommerfesten, samt definere hva Styret ønsker å prioritere det nærmeste Styre året


Sak

1 Sommerfesten- 110 Årsjubileum

Festen var et vellykket arrangement, selv om en del av aktiviteter om dagen ikke ble så godt benyttet/besøkt som forventet. Det ble lagt ned mye arbeid i forberedelser etc. Kanskje var det for mange ting som skjedde på en gang. Kjell hadde laget forslag til egen oppsummering for Somer/Jubielumsfesten som ble gjennomgått. Dette ferdigstiller han .

Festen ga Vel´et et etterlengtet overskudd og Mai har hatt ansvar for innbetalinger til egen konto. Gilbo som var på festen hadde ikke fått giro, men Mai sender ut. Til neste Styremøte samles ”økonomiting” fra festen ( bla. Vinutlodning som ga overskudd på ca 1600,- ) og det reelle overskudd overføres til Velets ”hovedkonto”. Alle som har hatt økonomiske inntekter /utgifter på Sommerfesten har dette klart til avslutning til neste styremøte. ( Se forøvrig punkt om Velets ”kasse” og kontantbeholdning)

2 Hendelse Flytebrygge

Anne Stine refererte fra utfallet av saken med Flytebryggen som fikk seg en ekstra tur , og omstendighetene rundt dette. Saken politianmeldes ikke , og skulle det komme regning fra Sjøvaktsentralen har kapteinen på båten gitt beskjed at han vil dekke dette. Saken er dermed avsluttet. Se forøvrig neste punkt.


3 ”Handele” på vegne av Velet

Handler man på vegne av Velet ( både ”innhandling” og hendelser) avklarer man dette med Leder først.


4 Rutiner ”håndpenger”

For å ha best mulig ”oversikt” over kassabeholdning/kontanter beholder vi konto som ble opprettet til Jubileumsfesten. Denne kontoen brukes til feks til . Flaskebar ( se lenger ned), og andre midlertidige innbetalinger. Innestående konto overføres til Velets ”hovedkonto” med et oppsett sammen med bilag som sier hva beløpet gjelder. Eksempelvis ”Overskudd fra Jubileumsfest ”

Videre overføres ”skrinet” til Flakebar.


5 Veilag

Som angitt i referat fra Generalforsamling ble det oppfordret til å etablere selvstendige Veilag pr. 01.09.04. Foreløpig er det kun Øvreveien som har sådann. Nordveien har visstnok Veilag på gang og det er og her en søknad fra i fjor som skal behandles på neste Styremøte .

Det har kommet brev fra R. Heiberg om forespørsel om hjelp til etablering av veilag i Sydveien. Anne Stine informerer beboerne i Sydveien om Heibergs initiativ, slik at de ”kan sette i gang” .


6 Andre grupper

Verneplanbestemmelsegruppen

Gruppen har hatt møte og Inge Olav undersøker for tiden hvor i ”landskapet ” forslaget er hos kommunen

Strandpromenadegruppen

Antar at gruppen evt. arrangerer dugnad. Forslag at denne gruppen får mandat til å se på muligheten for strøm på Søndre Brygge.

Verneplangruppen skal komme på neste møte -


7 Flaskebar

Neste Flaskebar blir onsdag 6. okt. Ansvarlige er Mai og Arvid . Flaskebar arrangeres følgende datoer i 2004/2005 ( vår )

03.11, 04.12, 05.01, 02.02, 02.03, 06.04

Arvid lager en liste til Første Flaskebar. Listen henges på Søndre Hus slik at man kan fylle ut hvem som er ansvarlig. Videre lager Arvid et forslag til ”Hvordan avholder man Flaskebar .....” .

Fredrik legger dato for Flaskebar inn på hjemmesiden og oppdaterer når navnene er klar.

8 Bryggehuset nordre

Kjell snakker med Elin/Tom om muligheten for bistand av oppussing av huset. Videre ser Fredrik , Kjell og Trygve på tilstanden for huset, og lager en kort tilstandsrapport.