Referat fra Styremøte nr. 8 - 2005 - Flaskebekk Vel

Dato for møtet : 28.02.05

Møtested : Kjell Thoreby

Tilstede : Wilhelm Berge
Anne Stine Høvo Meltzer
Mai Gaardsted
Kjell Thoreby
Trygve Steinert

Forfall : Arvid D. Iversen

Referat til : Møtedeltakere + Arvid Iversen

Referatdato: 01.03.05

OPPFØLGING FRA FORRIGE MØTE

MEDLEMSLISTENE

Liste over betalende medlemmer legges ut på hjemmesiden. Det bør også foreligge en oppdatert komplett liste over alle husstander innenfor velets grenser, som benyttes til årlig distribusjon av kontingentbetaling. Liste over medlemmer som har betalt, hentes fra denne.

SKILTING AV STIER

Arbeidet tilrettelegging for skilting av stier fortsetter. Sykdom og reisevirksomhet har dessverre gjort at dette arbeidet har blitt forsinket.

SKILT I FLASKEBEKKVEIEN

Mai har fått bekreftet fra rett instans i kommunen – Terje Fagernes – at Flaskebekkveien vil bli skiltet. Arbeidet er ikke tidfestet og må følges opp. Veien er imidlertid for lang til å få status/skilt som blindvei.

STUPEBRETT

Stupebrett er kjøpt inn, og klart for montering i regi av strandpromenadelaget.

SAKER TIL BEHANDLING 28.02.2005

05/2-43

AKSJON FJERNING AV ULOVLIG PIGGTRÅD

Fjerning av gammel piggtråd ble foreslått støttet ved at brev fra kommunen deles ut til sammen med neste flaskebarinnbydelse.

05/2-44

SØKNAD TIL STØTTE TIL GRUSLEGGING AV TORVBAKKEN

Styret innvilget 2. gangs søknad om støtte til gruslegging av Torvbakken med kr 1500,- under forutsetning av at det etableres et veilag.

Styret meddeles hvem om er leder og kontaktperson og betaler mot kopi av regning.

05/2-45

ANSVAR FOR NORDRE BRYGGEHUS

Strandpromenadelaget har sagt seg villig til å overta ansvaret for bryggehuset på Nordre Flaskebekk brygge. Representant(er) fra gruppen innkalles til neste styremøte for å diskutere styrets ønsker og planer for bryggehuset.

Samtidig tas det opp hvilket mandat strandpromenadelaget skal ha med hensyn til aktiviter og tiltak. Det foreslåes å lage en plan for fremtidig formål og bruk av bryggene og øvrige strandområder.

05/2-46

VERNEGRUPPEN

Vernegruppen er ikke enig innbyrdes om mandat, saksbehandling eller ”hvor den skal gå”.

Vernegruppens mandat er foreslått tatt opp som egen sak på generalforsamlingen i juni. Likeledes om Flaskebekk Vel skal stå på kommunens høringsliste over byggesaker i Flaskebekk-området.

Vernegruppen må oppsummere skriftlig hva den har kommet til. På bakgrunn av dette vil styret lage en innstilling/forslag til diskusjon og votering på generalforsamlingen.

Det innkalles til diskusjon med vernegruppen på styremøtet i månedskftet april/mai.

Brev fra Kildal besvares skriftlig, der det vises til en omfattende gjennomgang i form av diskusjoner og vurderinger i styret og i vernegruppen. Begge parter er medlem av velet og saken blir derfor vanskelig å behandle. Det vises foreløpig til ”vedlagt” kopi av eksisterende verneplan, og at styrets mandat i denne og andre tilsvarende saker vil bli tatt opp på generalforsamlingen i en større sammenheng.

Før det foreligger et generalforsamlingsvedtak vil ikke styret ta stilling til dette som en enkeltsak.

Man informerer samtidig om at man vil kunne gi særskilt uttalelse til kommunen dersom man får en henvendelse.

05/2-47

STYREMEDLEMMER PÅ VALG

Valg komiteen bes påbegynne verving av styremedlemmer til generalforsamlingen. Mai Gaarsted ønsker å trekke seg fra styret grunnet flytting til annet sted på Nesodden. Det er derved 3 nye styremedlemmer av totalt 5 som skal velges inn, samt valg av formann blant medlemmene.

Wilhelm har sagt seg villig til å fortsette som kasserer.

Ansvarlig: Trygve informerer Anne

05/2-48

SØPPELKASSE PÅ SØNDRE BRYGGE

Det er mottatt regning for søppeltømming, noe som var lovet dekket av kommunen.

Wilhelm skriver ”limerik” for å få avklaret saken.

05/2-49

KLEIVA

Det er innsendt brev til kommunen vedrørende utbyggingen i Kleiva. Svar er mottatt med henvisning til byggherres ansvar. Styret finner svaret ufullstendig og ingen garanti for at noe blir gjort i nær fremtid. Tilsvar sendes kommunen om fare for barn og voksne som daglig benytter denne veien, og at det forventes at kommunen sørger for at noe gjøres umiddelbart.

Ansvar: Arvid

Respons: Umiddelbart

NESTE MØTE : MANDAG 04.04.05 Kl. 19.30 – 21.30 hos Trygve

Det var ingen flere saker til behandling