STYREMØTE MED REGULERINGSGRUPPA 23.10.06.

Til stede: Birger Libell, Anne Steinert, Ivar Reinvang, Marie Storjord og Bjørn Olaf Bratz, Ole Krogness, Tom Senstad og Inge Olav Fure.


Styret v/ leder hadde kalt inn Reguleringsgruppa i den hensikt å få informasjon om arbeidet så langt.

Vi tok en gjennomgang av bakgrunnen for at Reguleringsgruppa ble dannet og således registrert i kommunen i desember 2005. Tidligere arbeid ble også grundig belyst ved Tom Senstad.

Vi gikk gjennom planene og drøftet videre framdriftsplan og budsjett i forbindelse med denne; dvs. mulige omkostninger for hvert enkelt medlem, for vellet og kommunens/ fylkeskommunens bidrag inn mot arbeidet.

Vi ble enige om jevnlige møter med gruppa for å sørge for best mulig kommunikasjon rundt dette arbeidet. Neste møte ble avtalt; 15.11.06.

Leder i Reguleringsgruppa har hatt og har jevnlig kontakt med kommunen, og dette samarbeidet er nødvendig for at arbeidet skal ha en god progresjon og best mulig utvikling. Målet er å ha en ferdigstilt plan i løpet av 2007.

Leder i Reguleringsgruppa; Inge Olav Fure, og leder i Flaskebekk vel, Anne Steinert, har skrevet et brev til kommunen ved Plan – og bygningsutvalget der vi ber om ro rundt arbeidet vårt med reguleringsplan. Vi ber om at byggesøknader der det søkes om dispensasjon, sendes til Flaskebekk vel for gjennomsyn og kommentarer så lenge arbeidet med denne planen pågår. Når forslaget om reguleringsplan foreligger over nyttår vil det bli et orienterings- og meningsytringsmøte for medlemmene i vellet.

Anne Steinert

- ref-