Sommervannet kommer

Etter flere møter og iherdig jobbing er det nå klart at sommervannet i Flaskebekk Vannverk og IS ledningen blir satt på i neste uke. 

For å få dette til, vil vi fra i år innbetale abonnementsavgift i begynnelsen av sesongen til en nyopprettet konto for Flaskebekk Vannverk. Disse pengene vil så bli betalt videre til rørlegger Tyreng. Vi håper dette skaper større sikkerhet og forutsigbarhet for alle parter mht vannlevering og betaling. 

Videre er målet er å bli enig om en driftsavtale med Tyreng som gir oss bedre forutsigbarhet og bedre løsninger for service og drift. 
Til nå har 13 husstander meldt sin interesse for denne løsningen med forhåndsbetaling. 

Er du tilknyttet Flaskebekk Vannverk, og ikke har blitt kontaktet av meg ang. denne betalingsløsningen, send en email til post@flaskebekk.no. 
Vi vil sende ut betalingsinformasjon innen kort tid. For de som er tilknyttet, og ikke ønsker Sommervann eller ikke betaler, vil din koblingskran bli plombert. 

Mvh Fredrik Meltzer (leder FBV & Vannfasilitør)

Flaskebekk Vel
post@flaskebekk.no

Org nr. 986 555 900
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram