Referat fra Styremøte nr 7 - 2005 - Flaskebekk Vel

Dato for møtet : 24.01.05
Møtested : Anne Stine
Tilstede : Wilhelm Berge, Anne Stine Høvo Meltzer, Mai Gaardsted, Kjell Thoreby, Arvid D. Iversen

Forfall : Trygve Steinert
Referat til : Møtedeltakere + Trygve Steinert

Referatdato: 05.02.05


FRA FORRIGE MØTE
Anne Stine undersøker om Strandpromenadelaget har fått sendt brev til Kommunen vedrørende økonomisk bistand til utbedring av brygga på Søndre.


SKILTING AV STIER
Se lenger nede i møtereferat.


SKILT I FLASKEBEKKVEIEN
Mai som ikke var på forrige møte, fikk litt mer innføring hva oppgaven gikk ut på. Det ønskes skilt med Flaskebekkveien – samt Blindvei. Dette gjøres til neste møte i stedet.


BADEBØYER
Anne Stine har skrevet brev til kommunene vedr. badebøyer


NAVN PÅ VERNEGRUPPA
Medlemmene av Vernegruppa har fått overbrakt synspunkt på navn – men har enda ikke hatt møte, og vil ta det opp på møtet.


SKRIV TIL NYE POTENSIELLE MEDLEMMER
Noen har fått invitasjon – og Kjell administrerer til dem som ikke har fått


05/1-35
UTENDØRS OMRÅDE ETTER FLASKEBAR
Arrangører av Flaskebar må og passe på at ingenting blir stående igjen ute etter bar. Å rydde inn evt. ting inngår som en del av rydding etter baren.

Dette legges og inn på Flaskebar på www.flaskebekk.no - Anne Stine gir beskjed til Fredrik.


05/1-36
VIDERE ARBEID MERKING AV STIER
På Oksval er stiene merket som en del av arbeidet med Kyststien. Flaskebekk står ikke på agendaen i så henseende før tidligst 2007.

Arvid undersøker med Helle Engmark og Finn Lewin om det finnes noen rapporter/dokumenter/skriv/referater fra forrige runde dette ble arbeidet med hos oss.

Frist Arvid : Neste Styremøte

Kjell undersøker med Kari Agnor om hvem som er brukt på Oksval og prisen for å få opp skiltene. Om dette er mulig å fremskaffe kan det legges fram et prisoverslag for dette inkl. Stikkveien på neste Styremøte.

Frist Kjell : Neste Styremøte


05/1-37
BUDSJETT
Wilhelm hadde utarbeidet Budsjett på Snittansalg for Styreåret 2004/2005. Dette ble gjennomgått og kommentert. En ide at dette legges ut på hjemmesiden – slik at nye Styrer har det som en reminder / mal ??

I samme forbindelse overføres innestående på Interimskonto/Arrangemnetskonto til Velets Hovedkonto. Evt. beløp som skal overføres gjøres til neste Styremøte. Dette gjelder bl.a. Arvid – overskudd fra Vinlotteri på Flaskebar og Sommerfest. Kontonummer Interimskonto – 1645 11 22 200.


05/1-38
STATUS – Strandpromenadelaget overtakelse av Huset på Nordre.
Anne Stine kontakter Strandpromenadelaget for å høre om de har diskutert å ta ansvar for vedlikehold av huset.


05/1-39
JULEGLØGG
Arrangement med Julegløgg på Lille Julaften ble avholdt med 25- 30 personer. Det anbefales at Styret sender ut ”Julekort” eller en til to uker før Jul med julehilsen og påminnelse om Julegløgg for om mulig få enda flere på arrangement.


05/1-40
AJOURFØRING AV MEDLEMSLISTER PÅ HJEMMESIDEN
Wilhelm har oversendt liste til Arvid over medlemmer som har betalt inn medlemskontingent for 2004/2005. Arvid ajourfører de offisielle medlemslistene etter dette – og oversender dem så til Fredrik for å få ajourført hjemmesiden.
For medlemmer som ikke har betalt – så strykes disse.
Man sender en offisiell beskjed til dem som strykes at de strykes.

Ansvar Arvid

Frist : Neste Møte


05/1-42
KLEIVA
Det har kommet forespørsler til Velet om utbygging som foregår i Kleiva. Anne Stine har henvendt seg til arkitekt/Ansvarlig Prosjektleder og fått svar på henvendelse over arbeider som er gjort . Dette finner ikke Velet tilstrekkelig i henhold til Plan og bygningslov, og Arvid forfatter et brev til kommunen for å få avklart at de nødvendige tillatelser etc. er gitt. Det er viktig å få fram at Velet IKKE er i mot byggingen, men bare ønsker å bekreftet at de arbeider som utføres er innenfor de gitte tillatelser.

Ansvar : Utkast til brev Arvid

Innsendelse av brev på vegne av Velet : Anne Stine

Frist : Fortest mulig


05-1/43
INNMELDELSE FRA NYE MEDLEMMER
Det har kommet mail fra nye medlemmer som lurer på om det er mulig å melde seg inn via mail/hjemmesiden.
Arvid har utarbeidet skjema som ble brukt ved ajourføring av oppdaterte medlemslister i fjor. Jeg har undersøkt muligheten av å legge disse inn på hjemmesiden – som pdf.-fil , der det går an å fylle ut. Dette er forholdsvis komplisert da man må ha Acrobat Proffesional-program, for å kunne skrive in PDF-fil. Dette er ingen standard programvare og dermed ingen løsning.
Mitt forslag er at dokument kan legges inn på nett , for printing av de som ønsker det. Enda enklere – og bedre – er at de opplysninger som trenges skrives på hjemmesiden og at dette så bare kan oversendes på mail til Leder for viderebehandling.
Styret tar beslutning på dette på neste Styremøte.

Pr. i dag ajourføres og medlemslister på nett årlig. Om dette er for sjelden tar Styret en beslutning på.

NESTE MØTE : MANDAG 28.02.05 Kl. 19.30 – 21.30 hos Kjell