Referat fra Styremøte Flaskebekk Vel

Dato for møtet : 11.05.05

Møtested : Badehuset til Arvid og Einar

Tilstede : Anne Stine Høvo Meltzer
Trygve Steinert
Arvid D. Iversen

Forfall : Mai Gaardsted

Referat til : Møtedeltakere + Mai Gaardsted+ Wilhelm Berge, Kjell
Thoreby

Referatdato: 12.05.05

Flaskebekk Vel har nå blitt informert om fra Nesodden Kommune at vi registreres som informasjonsmottaker vedr. utbyggingssaker på Flaskebekk.

HOVEDFORMÅL MED MØTET VAR FORBEREDELSE TIL GENERALFORSAMLING

Anne Stine hadde skrevet utkast til Åreberetning for Flaskebekk Vel, og denne ble gjennomgått og korrigert noe.

Generalforsamlingen avholdes som avtalt 06. juni 2005 på Speiderhuset. Arvid har bestilt lokalet fra 18.00 til 22.00. Prisen er kr. 1 250,- , og dette inkluderer vask etterpå. Arvid har bestilt smørbrød hos Spisskammerset, og har ansvaret for å skaffe nøkkel hus utleier . Trygve kjøper inn øl, brus og kaffe. Styret møter kl. 18.00 og møtet begynner 19.00. På Generalforsamlingen skal Vernegruppen, Strandpromenadelaget legge frem avtalte saker. Arvid lager og et stort kart for inntegning av stier. Dette tas opp rett før pausen på Generalforsamling, slik at folk kan tegne på/supplere på stier som mangler.

Anne Stine setter inn annonse om dette i Foreningsnytt samt distribuerer elektroniske innkallinger utfra de som har e-post adresse på hjemmesiden vår. Paralellt med utsendelse av innkalling informeres det og om Strandpromenadelagets Dugnad som avholdes 21. mai. Anne Stine skriver og denne innkallingen. Arvid har og avtalt med Inge Olav i Strandpromenadelaget at det lages en ”liste” over oppgaver som gjenstår etter dugnaden , slik at de som ikke har anledning til å delta på dugnaden , men som vil gjøre en innsats kan kontakte ham for oppgaver. Anne Stine avtaler med Mai om distribusjon i postkasser til dem som ikke har mail, samt de som skal sendes i post ( de som ikke bor på Flaskebekk). Wilhelm sjekker om det er kommet nye medlemmer ( innbetalinger ) siste måneden slik at de nye og får innkalling. Anne Stine inviterer AMTA til dugnaden ( nytt stupebrett) underforutsetning av at Ordføreren kommer for å innvie stupebrettet. Strandpromenade arrangerer ekstra Flaskebar etter dugnaden med pølser, bl.a.

Trygve og Arvid avtaler kopiering av innkalling til Generalforsamling, kopiering av innkallelse til dugnad , samt Årsberetning. Wilhelm oversender regnskap til Arvid og Trygve innen fredag, da dette og skal med i innkalling,

Wilhelm ble og kontaktet vedr. budsjett . I etterkant har jeg tenkt på om det ikke er budsjettet WIlhelm la frem på Styremøtet hos Anne Stine ( i januar tror jeg ) som legges ved, og at det nye Styret lager budsjett for 2005/2006. I så tilfelle er dette ferdig og kan og legges ved regnskap.