Styremøte i Flaskebekk vel 20.06.05

Det nye styret konstituerte seg, nye medlemmer er Anna Eggertsdottir og Ivar Reinvang. Fra det gamle styret fortsetter Anne Stine Høvo Meltzer (leder), Wilhelm Berge (kasserer) og Trygve Steinert. Ivar Reinvang ble valgt til sekretær

1. Overføring av festkonto fra det gamle styret.
Anna får disposisjonsrett over den.

2. Medlemsliste.
Kjell og Arvid fra det gamle styret har jobbet med oppdatering av medlemslisten. Trygve kontakter dem og sjekker hva som er gjort. Han formidler listen videre til Fredrik Meltzer som overtar det videre ansvaret.

3. Forberedelse av ekstraordinær generalforsamling.
Et ”reguleringsplanutvalg” ledet av Inge Olav Fure ble opprettet på generalforsamlingen, dette har senere supplert seg selv med flere medlemmer og får ansvaret for å forberede den ekstraordinære generalforsamlingen. Anne Stine holder løpende kontakt med utvalget, og de har fått oversendt et mandat fra styret, som ble sirkulert på møtet. Innkalling til ekstraordinær generalforsamling må sendes ut senest 14 dager før.

4. Sommerfesten.
Dato i år blir lørdag 13.8. Anne Stine og Anna forbereder festen.

5. Utsendelser.
Styret sender ut referat fra generalforsamling, invitasjon til sommerfesten og kontingent samlet før sommerferien. Anne Stine koordinerer mot oppdatering av medlemslisten (sak 2).

Innkalling til ekstraordinær generalforsamling sendes ut senere (se sak 3). Høstbrev sendes ut etter ekstraordinær generalforsamling.

6. Traktor.
Velet disponerer en traktor som vedlikeholdes av Truls Grønneberg. Anna undersøker nærmere hvilke avtaler som er gjort vedr. disponering og betaling for vedlikehold.

7. Sandkassene.
Bestilling av sand må sendes Fellesvelet innen august. Trygve følger opp.

8. Søppeltømming (kassen på Søndre brygge).
Neste år bør det legges ut på velets nettside invitasjon til anbud på jobben før sommeren.

9. Oversvømmelser i Flaskebekkveien.
Statens veivesen har foretatt inspeksjon og har påtatt seg ansvar for å finne en løsning. Anne Stine følger opp saken.

10. Promenadegruppen
Gruppen arrangerer dugnader i tilknytning til Strandpromenaden og har nå fått et mandat fra styret. Anne Stine sjekker om planer for vedlikehold av bryggehuset på Nordre brygge.

11. Veilag.
Styret tar sikte på å behandle evt søknader om midler fra veilag etter ekstraordinær generalforsamling.

12. Diverse.
Ønske om medlemskap i Flaskebekk vel fra eiere av eiendom i Sjøstrand vel. Styret ønsker ikke å åpne for ordinært medlemskap, men ønsker venner av velet velkomne på arrangementer.