Styrereferat 30.08. 2005
Flaskebekk vel

Referent: Ivar

Til stede: Anne Stine Høvo Meltzer, Wilhelm Berge, Anna Eggertsdottir, Trygve Steinert. Ivar Reinvang. Inge Olav Fure sluttet seg til møtet 20.30 til sak 14.

  1. Styret mottar kopi av byggesaker fra Nesodden kommune. Leder vil orientere om saker av interesse for velet.

  2. Sjekke opp status for strøkasser (ansvarlig Trygve). Styret diskuterte om det burde utpekes en strøkasseansvarlig i hvert nabolag, men mener at det er tilstrekkelig at de berørte følger med og varsler styret ved behov. Mindre reparasjoner bør kunne utføres uten å involvere styret.

  3. Strandpromenaden veilag har utarbeidet vedtekter som kan være interessante som mønster for andre. Styret opplyser i neste informasjonsbrev at disse foreligger og kan tilsendes etter ønske.
  4. Oppfølging av medlemslister. Wilhelm organiserer på kort sikt en oppdatering i samarbeid med Fredrik Meltzer. Giroer for innbetaling av medlemskap bør merkes med eiendom for å lette oversikt. På lengre sikt sjekker Trygve Steinert egnet programvare for et register.
  5. Status for skilting av stier. Trygve kontakter Kjell Thoreby for å få oversikt over materiell. Arvid inviteres til et styremøte i høst for å orientere.
  6. Festkonto. May bes å avslutte kontoemn og overføre pengene til Velets konto.
  7. Lys på Søndre brygge fungerer ikke. Kontakter/strømuttak bør flyttes til et mer tilgjengelig sted. Ivar kontakter Nesodden kommune.
  8. Forslag om å arrangere hagetur. Dette overlates til interesserte medlemmer og er ikke en styresak.
  9. Stupebrett. Lindøya slipp har påtatt seg å grave ut til forskriftsmessig dybde i November. Promenadelaget følger opp.
  10. Pubkvelder- ingen i styret kan påta seg pub første onsdag i september. Første pub må enten tas av frivillige eller utsettes til oktober. Anne-Stine kontakter aktuelle.
  11. Erfaring fra dugnaden i vår tilsa en uklar ansvarsfordeling mellom styre og promenadelag. ”Noen” blir minnet om at de har påtatt seg å olje brygga (Anne-Stine følger opp)
  12. Neste styremøte holdes torsdag 13.10. klokken 19 hos Ivar (Flaskebekkveien 61).
  13. Ekstraordinær generalforsamling 28.9. på klubbhuset Bergerbanen. Anne bestiller catering (samme opplegg som før), Wilhelm henter drikkevarer.
  14. Orientering. Inge Olav Fure orienterte om arbeidet i reguleringsgruppa og forberedelser til generalforsamling.