Styremøte i Flaskbekk vel 13.10.2005 klokken 19 00

Referent: Ivar

Til stede: Anne Stine Høvo Meltzer, Wilhelm Berge, Anna Eggertsdottir, Trygve Steinert. Ivar Reinvang.

  1. Oppføging av vedtaket fra ekstraordinær generalforsamling. Styret tar sikte på å oppnevne en liten arbeidsgruppe som skal arbeide videre med saken overfor kommunen og fylket. Et forslag til mandat for arbeidsgruppen utarbeides av Anne-Stine. Styret drøftet aktuelle medlemmer til gruppen og Anne-Stine forhører seg hvem av disse som er villige.

  2. Ansvar for å ta vare på badeflåten. Styret mener at promenadelaget har ansvar for saken. Disse kontaktes.

  3. Et medlem har skrevet til kommunen vedr. skader på Kleiva i forbindelse med pågående bygging. Velet har mottat kopi av kommunens svar. Utbygger har lovet at skader skal repareres innen mai 2006. Velet avventer.
    Statens veivesen har orientert om planer med å løse problemer med vann i Flaskebekkveien. Velet avventer mer konkrete forslag.

  4. Lampepusserveien veilag har søkt om tilskudd på kr. 10 000 til asfaltering av veien. Arbeidet er utført. Under henvisning til vedtatt budsjett for 2005 innvilger styret søknaden. Det er ikke mottatt andre søknader om tilskudd fra veilag.

  5. Status for skilting av stier. Styret forstår det slik at Arvid har alt materiell. Han inviteres til neste styremøte for å orientere.

  6. Medlemslister. En arbeidsgruppe med Trygve, Wilhelm og Fredrik Meltzer følger opp videre.

  7. Lys på Søndre brygge fungerer ikke. Nesodden kommune er kontaktet og har lovet å følge opp. Tore Henning kontaktes for å sjekke om noe har skjedd.

  8. Anne-Stine utarbeider et høstbrev som sendes medlemmene sammen med referat fra ekstraordinær generalforsamling.

  9. Neste styremøte blir mandag 21.11. klokken 19 hos Anna (med forbehold om sted). Arvid Iversen inviteres til første punkt på dagsorden.