Styrereferat 27.02. 2006
Flaskebekk vel

Deltakere
Anne Stine Høvo Meltzer (leder), Wilhelm Berge (kasserer), Trygve Steinert, Anna Eggertsdottir, Ivar Reinvang (sekretær, referent).

1. Nye styremedlemmer
Valgkomiteen (Anne Steinert, Elin Breck) bes om å sette igang arbeidet med å finne nye kandidater til styret. (Trygve og Anne Stine følger opp).

2. Informasjonssaker
Sigurd Sæthre har påtatt seg jobben med søppeltømming på Søndre brygge i sommer.

Innkommet post ble referert, saker som angår reguleringsplan oversendes arbeidsgruppen.

3. Dugnad
Forslag til dato er 14.5., den må avklares med promenadelaget. (Anne Stine følger opp). Det er kommet forslag om at grøfting inngår i dugnaden, dette må organiseres av det enkelte veilag.

4. Skilting av stier
Trygve la fram informasjon om skilttyper og priser. Gjennomgang av områdekart konkluderte med at det bør settes opp 16 skilt, som blir treskilt av samme type som på kyststien. Det trengs ikke kommunal tillatelse til å sette opp skilt, men grunneiere må spørres. Styret foreslo noen ansvarlige for oppsetting av skilt i ulike områder, disse må kontaktes før dugnaden (Anne Stine og Trygve følger opp).

5. Regnskap
Kasserer orienterte om status, og innbetaling av medlemskontingent ligger noe under forventet beløp. Vi diskuterte mulighet for å minne om saken i forbindelse med neste utsendelse til medlemmene. Foreløpig regnskap må sendes ut sammen med innkalling til årsmøte, men det vil ikke la seg gjøre å ha revidert regnskap klart til denne fristen.

6. Lys på Søndre Flaskebekk brygge.
Nettpartner har ikke fått noen ordre fra Nesodden Kommune på å sette opp igjen defekt armatur, men kan påta seg jobben dersom vi tar ansvar for regningen. Forventet kostnad er ca. kr. 5 500. Styret vedtok å igangsette arbeidet og søke refusjon av utgiftene fra Nesodden Kommune.

7. Årsberetning.
Anne Stine utarbeider denne.

8. Neste styremøte
blir 26.4. hos Anna, leder av promenadelaget og valgkomiteen inviteres.