Styrereferat 12.10. 2006
Flaskebekk vel

Deltakere
Marie Storjord, Ivar Reinvang, Tom Senstad, Anne Steinert og delvis Birger Libell.

Reguleringsgruppa var bedt inn til dette møtet for å orientere om arbeidet så langt. Tom Senstad var imidlertid den eneste som kom. Inge Olav Fure og Birger Libell var på kommunestyremøte, da Plan- og bygningsutvalget skulle ta opp Reguleringsgruppas brev.

Følgende saker ble tatt opp:

Sak 1. Reguleringsplanen
Tom Senstad fortalte om arbeidet så langt. Vi ble enige om å innkalle til et nytt møte 23.10 for å få en fyldigere orientering og diskusjon.

Sak 2. Høstbrev
Vi diskuterte innhold og utforming og kom med innspill. Leder Anne Steinert skriver høstbrevet. Utlevering skjer så snart det er ferdig og blanketter er skaffet. Tilbud innhentes på forhånd av Birger.

Sak 3. Søknad om økonomisk støtte til asfaltering/ utbedringav Vardeveien nord.
Innkommet søknad avvises, da arbeid med brygga og reguleringsplan må prioriteres

Sak 4. Innbydelse til nærmiljøkonferanse fra Norges Velforbund. Innbydelse til jubileumsfest- Nesodden Velforbund 70 år.
Innbydelser ble forelagt medlemmene. Ingen meldte interesse for å delta.

Sak 5. Orientering om grøftearbeid i Flaskebekkveien.
Tidligere styremedlem i Flaskebekk vel, Trygve Steinert, har skrevet brev og fortsatt korrespondanse med firmaet som utfører jobben. Leder har vært på befaring og snakket med arbeidere om å ta hensyn til rør - gjennomføringer og lekkasjer som følge av feil drenering. Brev og henvendelser fra medlemmer ble tatt opp i denne forbindelse og vektlagt.

Sak 6. Fastsetting av de neste to styremøtene.
De neste styremøtene vil bli avholdt 23.10 og 15.11.06.

Møtet ble hevet kl 21.00.

Anne Steinert

- ref -