STYREMØTE I FLASKEBEKK VEL 7.03.07, KL. 19.30

Til stede: Inge Olav Fure, Birger Libell, Ivar Reinvang og Anne Steinert.


Sak 1. Kort redegjørelse fra Inge Olav vedrørende reguleringsarbeidet.
Mellom 40 og 50 personer møtte på første arbeidsmøte i regi av Reguleringsgruppa. 4 grupper ble dannet. Oppsummering og referat med bilder ble lagt ut på hjemmesidene. Neste møte, 20.03.07, med forslag om at Yngvild og Marie tar seg av servering. Neste møte etter dette blir 5.mai.

50.000 kroner er bevilget fra Fylkesrådmannen 06.04.2006, og tilskuddet er overført fra 2006 til 2007 etter forespørsel fra Reguleringsgruppa. Pengene som bevilges og lånes fra banken driftes over egen konto ved Bjørn Olaf Bratz. Idéer til andre inntektskilder ble diskutert.

Sak 2. Jørgen Berners vei - prosjektet
Da prosjektet er varslet i Foreningsnytt, fant vi ut at Flaskebekk vel ved Reguleringsgruppas leder skal skrive et brev til Boligbyggelaget og gjøre oppmerksom på at utkjøring i Lampepusserveien ikke vil godtas av velet.

Sak 3. Brygga; status
Birger tilbød seg å være kontaktperson mellom styret og Promenadelaget, noe vi trenger i tiden som kommer. Det vil foretas undersøkelser v/ Lindøya slip i uke 10, der de prøver å sjekke ut bunnforholdene i forhold til å sette ned peler. Birger er svært kreativ og har mange gode idéertil hvordan arbeidet med brygga kan gjøres. Han har tegnet et forslag til design og utforming av dekke og brygge. Vi diskuterte en mengde forslag på møtet til mulig inntjening av flere midler og samlende aktiviteter rundt arbeidet som skal gjøres framover våren. Vi er optimistiske til at vi greier å få brygga opp å stå til sommersesongen er i gang.

Sak 4. Salg av aksjer i NBDS?
Vi kom fram til at det ikke er aktuelt å selge våre 6 aksjer, etter en kort diskusjon.

Sak 5. Purrebrev for kontingent
Medlemsliste må ajourføres. Vi må sende ut purrebrev som i fjor, til de ca 30 % av medlemmene våre som fremdeles ikke har betalt. Vi fikk en del innbetalinger i kjølvannet av Ekstraordinær Generalforsamling, så det nytter å purre… Målet er å sluttføre database med medlemsliste før neste Generalforsamling ved hjelp av Fredrik Meltzer, slik at vi lettere kan få oversikt over medlemmene våre og dermed innbetalinger.

Sak 6. Eventuelt
Ingen saker.

Anne Steinert

- ref. -